Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Дейниченко Г. В. 
Розробка технології ягідних соусів з йодовмісними добавками з урахуванням їх впливу на органолептичні показники / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_22
  Повний текст PDF - 447.302 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Колісниченко Т.
  • Листопад Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Розробка технології ягідних соусів з йодовмісними добавками з урахуванням їх впливу на органолептичні показники / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського