Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Дейниченко Г. В. Розробка технології ягідних соусів з йодовмісними добавками з урахуванням їх впливу на органолептичні показники / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Розробка технології ягідних соусів з йодовмісними добавками з урахуванням їх впливу на органолептичні показники / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 107-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |