Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Нєміріч О. В. 
Теоретичні передумови розроблення технології соусів зі зниженою калорійністю / О. В. Нєміріч, Г. М. Лявинець, В. В. Вінніков, В. М. Михайленко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_19
  Повний текст PDF - 350.954 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нєміріч О.
  • Лявинець Г.
  • Вінніков В.
  • Михайленко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нєміріч О. В. Теоретичні передумови розроблення технології соусів зі зниженою калорійністю / О. В. Нєміріч, Г. М. Лявинець, В. В. Вінніков, В. М. Михайленко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Лявинець Георгій Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського