Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Нєміріч О. В. Теоретичні передумови розроблення технології соусів зі зниженою калорійністю / О. В. Нєміріч, Г. М. Лявинець, В. В. Вінніков, В. М. Михайленко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нєміріч О. В. Теоретичні передумови розроблення технології соусів зі зниженою калорійністю / О. В. Нєміріч, Г. М. Лявинець, В. В. Вінніков, В. М. Михайленко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |