Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Капустян А. І. 
Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу / А. І. Капустян // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_5
  Повний текст PDF - 418.255 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капустян А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капустян А. І. Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу / А. І. Капустян // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського