Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Капустян А. І. Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу / А. І. Капустян // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капустян А. І. Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу / А. І. Капустян // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |