Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Турчин І. М. Доцільність використання насіння чіа у технології кефіру / І. М. Турчин, І. В. Кричковська-Горошко, Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 153-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Турчин І. М. Доцільність використання насіння чіа у технології кефіру / І. М. Турчин, І. В. Кричковська-Горошко, Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 153-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |