Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Менчинська А. А. 
Встановлення режимів термічної обробки ікри прісноводної риби для підвищення її мікробіологічної безпеки / А. А. Менчинська, О. В. Яблонська, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_27
  Повний текст PDF - 276.642 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Менчинська А.
  • Яблонська О.
  • Лебська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Менчинська А. А. Встановлення режимів термічної обробки ікри прісноводної риби для підвищення її мікробіологічної безпеки / А. А. Менчинська, О. В. Яблонська, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Менчинська Аліна Анатоліївна (технічні науки)
  • Лебська Тетяна Костянтинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського