Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Цісарик О. Й. Розроблення технології моцарелли із застосуванням різних способів зсідання білків / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, Т. Ф. Молокус // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цісарик О. Й. Розроблення технології моцарелли із застосуванням різних способів зсідання білків / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, Т. Ф. Молокус // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |