Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Згурський А. В. 
Технологічні аспекти використання пектиновмісної овочевої сировини у виробництві морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Т. В. Каліновська, Т. І. Згурська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1%284%29__6
  Повний текст PDF - 260.468 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Згурський А.
  • Поліщук Г.
  • Каліновська Т.
  • Згурська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Згурський А. В. Технологічні аспекти використання пектиновмісної овочевої сировини у виробництві морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Т. В. Каліновська, Т. І. Згурська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського