Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Юкало В. Г. 
Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі) / В. Г. Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1%284%29__29
  Повний текст PDF - 317.489 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юкало В.
  • Мельнічук О.
  • Сельський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юкало В. Г. Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі) / В. Г. Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського