Наукова періодика України Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"


Соколовська І. О. 
Шляхи покращення харчової цінності білкових кремів для борошняних кондитерських виробів / І. О. Соколовська, Є. В. Дьяченко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 4(1). - С. 68-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_4%281%29__18
  Повний текст PDF - 309.192 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соколовська І.
  • Дьяченко Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соколовська І. О. Шляхи покращення харчової цінності білкових кремів для борошняних кондитерських виробів / І. О. Соколовська, Є. В. Дьяченко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 4(1). - С. 68-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_4(1)__18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соколовська Ірина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського