Наукова періодика України | Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" | ||
Кирпіченкова О. М. Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / О. М. Кирпіченкова, О. В. Кузьмін, А. О. Сосюк, В. М. Михайленко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 3(1). - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_3%281%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кирпіченкова О. М. Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / О. М. Кирпіченкова, О. В. Кузьмін, А. О. Сосюк, В. М. Михайленко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 3(1). - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_3(1)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |