Наукова періодика України | Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" | ||
Кобець О. С. Оптимізація процесу приготування клітковинно-олійного напівфабрикату / О. С. Кобець, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 14. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_14_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кобець О. С. Оптимізація процесу приготування клітковинно-олійного напівфабрикату / О. С. Кобець, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 14. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_14_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |