Наукова періодика України | Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" | ||
Дончевська Р. С. Конкурентоспроможність зерна кукурудзи різних сортів, що використовується для виробництва харчових продуктів / Р. С. Дончевська, Ю. О. Двірна // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 13. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_13_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дончевська Р. С. Конкурентоспроможність зерна кукурудзи різних сортів, що використовується для виробництва харчових продуктів / Р. С. Дончевська, Ю. О. Двірна // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 13. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_13_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |