Наукова періодика України Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"


Sheremetynska O. 
Restructuring as a tool for improving the competitiveness of the food enterprises in the current economic conditions / O. Sheremetynska, O. Litvinyuk // International scientific journal. - 2015. - № 2. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2015_2_21
  Повний текст PDF - 814.888 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Sheremetynska O.
  • Litvinyuk O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Sheremetynska O. Restructuring as a tool for improving the competitiveness of the food enterprises in the current economic conditions / O. Sheremetynska, O. Litvinyuk // International scientific journal. - 2015. - № 2. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2015_2_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського