Наукова періодика України | Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" | ||
Sheremetynska O. Restructuring as a tool for improving the competitiveness of the food enterprises in the current economic conditions / O. Sheremetynska, O. Litvinyuk // International scientific journal. - 2015. - № 2. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2015_2_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Sheremetynska O. Restructuring as a tool for improving the competitiveness of the food enterprises in the current economic conditions / O. Sheremetynska, O. Litvinyuk // International scientific journal. - 2015. - № 2. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2015_2_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |