Наукова періодика України | Хлібопекарська і кондитерська промисловість України | ||
Лисенко В. Определяем кислотность хлеба / В. Лисенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 20-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисенко В. Определяем кислотность хлеба / В. Лисенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 20-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |