Наукова періодика України Хлібопекарська і кондитерська промисловість України


Лисенко В. 
Определяем кислотность хлеба / В. Лисенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 20-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_8
  Повний текст PDF - 172.809 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисенко В. Определяем кислотность хлеба / В. Лисенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 20-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лисенко Володимир Валерійович (технічні науки)
  • Лисенко Віталій Пилипович (технічні науки)
  • Лисенко Віктор Анатолійович (технічні науки)
  • Лисенко Віктор Іванович (технічні науки)
  • Лисенко Віктор Євгенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського