Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Solomon A. Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties / A. Solomon, M. Bondar, А. Dyakonova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2019. - № 1(11). - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2019_1%2811%29__2 Розроблено технологію кисломолочних десертів із використанням консорціумів штамів лактобактерій - Lb. acidophilus, S. thermophilus і біфідобактерій - B. bifidum, B. longum, B. adolescentis, стійких до дії інгібіторів - шлункового соку, жовчі, фенолу, хлориду натрію, антибіотиків та молочної кислоти. Для покращання розвитку біфідобактерій, використано біостимулятори. Кількість життєздатних клітин біфідобактерій протягом 6 год ферментації за присутності фруктози зростає з 1 x 10<^>4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Solomon A. Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties / A. Solomon, M. Bondar, А. Dyakonova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2019. - № 1(11). - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2019_1(11)__2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |