Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2019/1(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, content.
- Solomon A., Bondar M., Dyakonova А. Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties. - C. 6-16.
- Zahorulko An., Zagorulko Аl., Yancheva M., Serik M., Sabadash S., Savchenko-Pererva M. Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation. - C. 17-22.
- Nazarenko Y., Ladyka V., Opara V., Pavlenko Y. Determining the influence of the composition of milk from cows of different breeds on quality indicators for the dutch-type cheese. - C. 23-33.
- Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Rozhkov A., Sergienko O., Denisenko S., Kononenko L. Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features, and storage techniques. - C. 34-41.
- Dotsenko V., Medvid I., Shydlovska O., Ishchenko T. Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread. - C. 42-51.
- Hachak Y., Slyvka N., Gutyj B., Vavrysevych J., Sobolеv A., Bushueva I., Samura T., Paladiychuk O., Savchuk L., Pikhtirova A. Effect of the cryopowder "Beet" on quality indicators of new curd desserts. - C. 52-59 .
- Tkachenko A., Syrokhman I., Lozova T., Ofilenko N., Goryachova E., Hmelnitska Y., Shurduk I. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system. - C. 60-70 .
- Abstract and References. - C. 71-80.
| 2019 | | № 1(11) (97)
|
|
|
|