Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Tsygankov S. Influence of grain processing products on the indicators of frozen milk-protein mixtures / S. Tsygankov, V. Ushkarenko, O. Grek, A. Tymchuk, I. Popova, N. Chepel, O. Onopriichuk, O. Savchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 6(11). - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_6%2811%29__8 Наведено дослідження впливу крупи манної та екструдованої на якісні та кількісні показники молочно-білкових концентратів у циклі заморожування - розморожування. Незначні зміни якості білково-рослинних сумішей після розморожування підтверджують кріопротекторну дію вуглеводів рослинних складових. Доведено можливість збереження за від'ємних температур альбумінної маси з подальшим використанням як молочно-білкової основи для напівфабрикатів. Експериментально підтверджено доцільність використання колагенвмісного інгредієнту в кількості 0,4 % для інтенсифікації термокислотної коагуляції сироваткових білків. Процес проводився як в нативній молочній сироватці, так і в концентраті білковому з масовою часткою сухих речовин (16 +- 2) %, отриманого методом ультрафільтрації. Виявлено, що тривалість коагулювання - (55 +- 2) і (40 +- 2) хв відповідно за температури (95 +- 2) <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tsygankov S. Influence of grain processing products on the indicators of frozen milk-protein mixtures / S. Tsygankov, V. Ushkarenko, O. Grek, A. Tymchuk, I. Popova, N. Chepel, O. Onopriichuk, O. Savchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 6(11). - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_6(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |