Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2018/6(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, content.
  2. Dzyuba N., Telezhenko L., Kalugina I., Kozonova Y., Serdyuk M., Danchenko O., Sukharenko E., Zdorovtseva L., Hidzhelitskyi V. Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type. - C. 6-14.
  3. Dubinina A., Letuta T., Shcherbakova T., Selyutina G., Afanasieva V., Yudicheva O., Kalashnyk O., Samoylenko A. Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (Capsicum annuum l.) during its processing. - C. 15-20.
  4. Pasichnyi V., Ukrainets A., Khrapachov О., Marynin А., Sviatnenko R., Moroz O. Research into efficiency of pasterization of boiled sausage products in order to improve their storage term. - C. 21-28.
  5. Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Gaevaya L., Sergienko O., Romanov O., Gryn L., Kononenko L. Study into formation of nutritional value of cauliflower depending on the agri-biological factors. - C. 29-35.
  6. Gorodyska O., Grevtseva N., Samokhvalova O., Gubsky S., Gavrish T., Denisenko S., Grigorenko A. Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze. - C. 36-43.
  7. Drachuk U., Simonova І., Halukh B., Basarab I., Romashko І. The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages. - C. 44-50.
  8. Tsygankov S., Ushkarenko V., Grek O., Tymchuk A., Popova I., Chepel N., Onopriichuk O., Savchenko O. Influence of grain processing products on the indicators of frozen milk-protein mixtures. - C. 51-58.
  9. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Pogarskiy A., Kakadii I., Stukonozhenko T. Development of the nanotechnology for wellness products "naturesuperfood" – fruit and vegetable ice-cream sorbets with a record content of biologically active substances. - C. 59-68.
  10. Mardar М., Vikul S., Znachek R., Bordun T. Analysis of quality of grain shortbreads for biological activity and medical-biological assessment. - C. 69-76.
  11. Khaustova T., Fedak N., Andreeva S., Dikhtyar A. Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass. - C. 77-82.
  12. Abstract and References. - C. 83-96.
2018
№ 6(11) (96)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського