Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Pavlyuk R. 
The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mykhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, А. Radchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 48-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__8
Визначено комплекс БАР хлорофілвмісних овочів і розроблено оздоровчі нанопродукти з високим вмістом хлорофілу. Як інновацію використано комплексну дію на сировину процесів паротермічної обробки та механолізу з застосуванням нового покоління обладнання для теплової обробки та дрібнодисперсного подрібнення. Встановлено існування прихованих форм хлорофілів. Показано, що застосування зазначених інновацій надає можливість додатково вилучити хлорофіли з прихованої форми (в 2 - 2,3 разу більше).
  Повний текст PDF - 353.408 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pavlyuk R.
  • Pogarskaya V.
  • Mykhaylov V.
  • Bessarab O.
  • Radchenko L.
  • Pogarskiy A.
  • Telenkov O.
  • Radchenko А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pavlyuk R. The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mykhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, А. Radchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 48-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського