Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Pavlyuk R. The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mykhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, А. Radchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 48-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__8 Визначено комплекс БАР хлорофілвмісних овочів і розроблено оздоровчі нанопродукти з високим вмістом хлорофілу. Як інновацію використано комплексну дію на сировину процесів паротермічної обробки та механолізу з застосуванням нового покоління обладнання для теплової обробки та дрібнодисперсного подрібнення. Встановлено існування прихованих форм хлорофілів. Показано, що застосування зазначених інновацій надає можливість додатково вилучити хлорофіли з прихованої форми (в 2 - 2,3 разу більше). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pavlyuk R. The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mykhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, А. Radchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 48-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |