Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2018/2(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, content.
  2. Grynchenko N., Tyutyukova D., Pyvovarov P., Nagornyi O. Development of technology for the production of semi-finished products with an emulsion structure based on the decalcified dairy raw materials. - C. 4-10.
  3. Cherevko O., Mykhaylov V., Zagorulko О., Zahorulko A. Improvement of a rotor film device for the production of high-quality multicomponent natural pastes. - C. 11-17.
  4. Kyshenia A., Vinnikova L., Kotliar Y., Volovik T., Garbazhiy K. Effect of plasticizers on the qualitative indicators of film-forming coatings for the protection of chilled meat. - C. 17-22.
  5. Kostenko E., Butenko E., Golubeva М., Аrseneva L. Determining the microelement composition of poppy seeds using solid-phase spectrophotometry method. - C. 23-28.
  6. Neklesa О., Yarantseva Y., Kotlyar O., Grinchenko O., Pyvovarov Р. A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product. - C. 29-38.
  7. Osokina N., Liubych V., Novak L., Pushkariova-Bezdil T., Priss O., Verkholantseva V., Нrуhorenko O., Pusik V., Pusik L. Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain. - C. 39-47.
  8. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Mykhaylov V., Bessarab O., Radchenko L., Pogarskiy A., Telenkov O., Radchenko А. The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method. - C. 48-56.
  9. Simakovа O., Korenets Yu., Yudina T., Nazarenko I., Goriainova Iu. Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough. - C. 57-64.
  10. Odarchenko D., Odarchenko А., Sokolova Ye., Mikhailik V. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink. - C. 65-69.
  11. Tsykhanovska I., Evlash V., Alexandrov O., Lazareva T., Svidlo K., Gontar T., Yurchenko L., Pavlotska L. Substantiation of the mechanism of interaction between biopolymers of rye-and-wheat flour and the nanoparticles of the Magnetofооd food additive in order to improve moisture-retaining capacity of dough. - C. 70-80.
  12. Abstract and References. - C. 81-92.
2018
№ 2(11) (92)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського