Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Neklesa О. 
Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids – calcium alginate" / О. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__6
Наведено аналітичне дослідження моделі процесу капсулоутворення системи "харчові ліпіди - альгінат кальцію", починаючи з оцінки технічних можливостей гідравлічної екструзійної головки для капсулювання до етапу формування термодинамічно стабільної ліпідної капсули. Одержані рівняння та моделі є аналітичним описом капсулоутворення та обгрунтовують тривалість утворення капсули, концентрації реагуючих компонентів і параметри технологічного циклу.
  Повний текст PDF - 888.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Neklesa О.
  • Yarantseva Y.
  • Pyvovarov Y.
  • Grinchenko O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Neklesa О. Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids – calcium alginate" / О. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коротаєва Євгенія Олександрівна (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського