Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Neklesa О. Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids – calcium alginate" / О. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__6 Наведено аналітичне дослідження моделі процесу капсулоутворення системи "харчові ліпіди - альгінат кальцію", починаючи з оцінки технічних можливостей гідравлічної екструзійної головки для капсулювання до етапу формування термодинамічно стабільної ліпідної капсули. Одержані рівняння та моделі є аналітичним описом капсулоутворення та обгрунтовують тривалість утворення капсули, концентрації реагуючих компонентів і параметри технологічного циклу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Neklesa О. Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids – calcium alginate" / О. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |