Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2017/6(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Berhilevych O., Kasianchuk V. Identification of Сronobacter spp (Enterobacter sakazakii) from raw milk and environmental samples of dairy farms. - C. 4-10.
  3. Grynchenko N., Tiutiukova D., Pyvovarov P. Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium. - C. 11-21.
  4. Kochubei-Lytvynenko O., Marynin A., Yushchenko N., Kuzmyk U., Lazarenko M. Study of the state of moisture in the curd paste with sumach extract and the addition of buckwheat groats. - C. 22-26.
  5. Priss O., Еvlash V., Zhukova V., Kiurchev S., Verkholantseva V., Kalugina I., Kolesnichenko S., Salavelis A., Zolovska O., Bandurenko H. Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage. - C. 27-34.
  6. Neklesa О., Yarantseva Y., Pyvovarov Y., Grinchenko O. Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids – calcium alginate". - C. 35-40.
  7. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Kakadii I., Pogarskyi A., Stukonozhenko T. Influence of the processes of steam-thermal cryogenic treatment and mechanolysis on biopolymers and biologically active substances in the course of obtaining health promoting nanoproducts. - C. 41-47.
  8. Tsykhanovska І., Evlash V., Alexandrov A., Lazareva T., Svidlo К., Gontar T. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd". - C. 48-58.
  9. Khomych G., Matsuk Y., Nakonechnaya Y., Oliynyk N., Medved L. Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology. - C. 59-65.
  10. Dubinina A., Seliutina H., Letuta T., Shcherbakova T., Afanasieva V. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color. - C. 66-71.
  11. Shiyan P., Mudrak T., Kyrylenko R., Kovalchuk S. Effect of nitrogen and mineral composition of the high-concentrated wort made from starch-containing raw materials on the cultivation of yeast. - C. 72-77.
  12. Abstract and References. - C. 78-90.
2017
№ 6(11)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського