Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Dubinina A. 
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color / A. Dubinina, H. Seliutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__10
Досліджено вплив різних видів теплової обробки (бланшування, обробка парою, варіння) на ступінь руйнування хлорофілів в агрусі та ревені. Встановлено вміст хлорофілів у агрусі та ревені залежно від ступеня подрібнення. Визначено вплив стабілізувальних добавок (MgSO4, MgCl2, CaCl2, KCl) на перетворення хлорофілів і зміну кольору ревеню та агрусу.
  Повний текст PDF - 313.791 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dubinina A.
  • Seliutina H.
  • Letuta T.
  • Shcherbakova T.
  • Afanasieva V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dubinina A. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color / A. Dubinina, H. Seliutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського