Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Dubinina A. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color / A. Dubinina, H. Seliutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__10 Досліджено вплив різних видів теплової обробки (бланшування, обробка парою, варіння) на ступінь руйнування хлорофілів в агрусі та ревені. Встановлено вміст хлорофілів у агрусі та ревені залежно від ступеня подрібнення. Визначено вплив стабілізувальних добавок (MgSO Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dubinina A. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color / A. Dubinina, H. Seliutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |