Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Barysheva Y. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage / Y. Barysheva, O. Glushkov, T. Manoli, T. Nikitchina, A. Bezusov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__7 Показано можливість виробництва гарячих маринадів із товстолобика. Особливістю м'язової тканини товстолобика є низька активність ферментативної системи і нездатність до дозрівання. Тому розроблено технологію гарячих маринадів із товстолобика з використанням гідроколоїдів рослинного походження для отримання драглеподібної заливки та поліпшення функціонально-технологічних властивостей готового продукту. Композиція прянощів і консервантів надає можливість збалансувати готовий продукт за органолептичними показниками та подовжити термін зберігання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Barysheva Y. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage / Y. Barysheva, O. Glushkov, T. Manoli, T. Nikitchina, A. Bezusov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |