Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Barysheva Y. 
A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage / Y. Barysheva, O. Glushkov, T. Manoli, T. Nikitchina, A. Bezusov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__7
Показано можливість виробництва гарячих маринадів із товстолобика. Особливістю м'язової тканини товстолобика є низька активність ферментативної системи і нездатність до дозрівання. Тому розроблено технологію гарячих маринадів із товстолобика з використанням гідроколоїдів рослинного походження для отримання драглеподібної заливки та поліпшення функціонально-технологічних властивостей готового продукту. Композиція прянощів і консервантів надає можливість збалансувати готовий продукт за органолептичними показниками та подовжити термін зберігання.
  Повний текст PDF - 498.095 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Barysheva Y.
  • Glushkov O.
  • Manoli T.
  • Nikitchina T.
  • Bezusov A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Barysheva Y. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage / Y. Barysheva, O. Glushkov, T. Manoli, T. Nikitchina, A. Bezusov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Манолі Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Нікітчіна Тетяна Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського