Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2017/5(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Sylchuk T., Bilyk O., Kovbasa V., Zuiko V. Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread. - C. 4-9.
  3. Dzyuba N., Bilenka I., Palvashova А., Zemlyakova E. Study into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent. - C. 10-17.
  4. Korkach H. Research intoeffect of the synbiotic complex on the quality of a fat filling for waffles. - C. 18-25.
  5. Kukhtyn M., Berhilevych O., Kravcheniuk K., Shynkaruk O., Horiuk Y., Semaniuk N. Formation of biofilms on dairy equipment and the influence of disinfectants on them. - C. 26-33.
  6. Paska M., Drachuk U., Masliіchuk O., Vovk V. Determining the effect of lupin flour and inula on the flow of metabolic processes in the organism. - C. 34-39.
  7. Barysheva Y., Glushkov O., Manoli T., Nikitchina T., Bezusov A. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage. - C. 40-45.
  8. Kravchenko M., Yaroshenko N. Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes. - C. 45-54.
  9. Merzlov S., Lomova N., Narizhnyy S., Snezhko О., Voroshchuk V. Optimization of technology for shredding the bee pollen. - C. 55-60.
  10. Tsykhanovska І., Evlash V., Alexandrov A., Svidlo K., Gontar T. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofооd” on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok” in the storage process. - C. 61-70.
  11. Sukmanov V., Ukrainets A., Zavyalov V., Marynin A. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water. - C. 70-80.
  12. Abstract and References. - C. 81-94.
2017
№ 5(11) (89)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського