Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Sylchuk T. 
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread / T. Sylchuk, O. Bilyk, V. Kovbasa, V. Zuiko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__2
Для виробництва житньо-пшеничного хліба на міні-підприємствах і в закладах ресторанного господарства запропоновано прискорену технологію його виготовлення шляхом використання підкислювачів. Розроблено полікомпонентні підкислювачі "Оптимальний 1" та "Оптимальний 2". Їх оптимальне дозування, 2 % до маси борошна, сприяє скороченню технологічного процесу у 2,5 - 3 рази та забезпечує збереження свіжості готових виробів.
  Повний текст PDF - 263.871 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Sylchuk T.
  • Bilyk O.
  • Kovbasa V.
  • Zuiko V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Sylchuk T. Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread / T. Sylchuk, O. Bilyk, V. Kovbasa, V. Zuiko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сильчук Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олег Олександрович (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Петрович (1960–) (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського