Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Sylchuk T. Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread / T. Sylchuk, O. Bilyk, V. Kovbasa, V. Zuiko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__2 Для виробництва житньо-пшеничного хліба на міні-підприємствах і в закладах ресторанного господарства запропоновано прискорену технологію його виготовлення шляхом використання підкислювачів. Розроблено полікомпонентні підкислювачі "Оптимальний 1" та "Оптимальний 2". Їх оптимальне дозування, 2 % до маси борошна, сприяє скороченню технологічного процесу у 2,5 - 3 рази та забезпечує збереження свіжості готових виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Sylchuk T. Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread / T. Sylchuk, O. Bilyk, V. Kovbasa, V. Zuiko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |