Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Tsykhanovska І. 
Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofооd” on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok” in the storage process / І. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 61-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__10
Досліджено вплив поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд" на показники якості пшенично-житнього хліба "Харківський родничок" у процесі зберігання. Встановлено, що введення харчової добавки "Магнетофуд" в кількості 0,15 мас. % у вигляді ультратонкого порошку або у вигляді масляної суспензії (при цьому ОМС вводиться 0,35 мас. %) зменшує втрати вологи на 6,25 %, крошковатість м'якушки в 2,0 рази, КМАФАнМ в 4 рази, число спор бактерій Вас. subtilis в 1,5 разу; збільшує набухаємість м'якушки в 1,5 разу, еластичність на 6,5 %, пористість на 2,75 %.
  Повний текст PDF - 2.567 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tsykhanovska І.
  • Evlash V.
  • Alexandrov A.
  • Svidlo K.
  • Gontar T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tsykhanovska І. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofооd” on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok” in the storage process / І. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 61-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського