Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Paska M. A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper / M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__9 Розглянуто визначення токсичних елементів методами атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум'ї, колориметричним атомно-абсорбційним методом. Проведено визначення значень питомої об'ємної активності gamma-випромінювальних радіонуклідів у напівкопчених ковбасах із використанням м'яса птиці, сочевиці, чебрецю та ялівцю. Результатами дослідження встановлено, що за вмістом токсичних елементів і радіонуклідів розроблені напівкопчені ковбаси відповідають вимогам чинної нормативно-технічної документації України. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Paska M. A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper / M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |