Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2017/4(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст.
- Bozhko N., Tischenko V., Pasichnyi V., Marynin A., Polumbryk M. Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat. - C. 4-9.
- Marynchenko L., Marynchenko V., Hyvel M. Exploring the possibility of purification of water-alcohol solutions of different concentrations containing aldehydes and esters by mineral adsorbents. - C. 10-15.
- Osokina N., Kostetska К., Gerasymchuk О., Voziian V., Telezhenko L., Priss O., Zhukova V., Verkholantseva V., Palyanichka N., Stepanenko D. Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread. - C. 16-22.
- Skrypnyk V., Bychkov Y., Molchanova N., Farisieiev A. Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying. - C. 23-28.
- Pasichnyi V., Ukrainets A., Shvedyuk D., Al-Hashimi Haider Muhamed, Matsuk Y. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids. - C. 29-34.
- Burdo O., Bandura V., Zykov A., Zozulyak I., Levtrinskaya J., Marenchenko E. Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes. - C. 34-42.
- Dzyuba N., Valevskaya L., Atanasova V., Sokolovskaya O. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka". - C. 43-49.
- Paska M., Simonovа I., Haluh B., Basarab I., Masliichuk O. A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper. - C. 50-55.
- Sukhenko Y., Sukhenko V., Mushtruk M., Vasuliv V., Boyko Y. Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding. - C. 56-63.
- Abstract and References. - C. 64-74.
| 2017 | | № 4(11) (88)
|
|
|
|