Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Skrypnyk V. 
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying / V. Skrypnyk, Y. Bychkov, N. Molchanova, A. Farisieiev // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__5
Установлено залежність середньоінтегрального температурного напору між температурою поверхні жарення та температурою поверхневого шару м'яса від температури поверхонь жарення. Уточнено методику розрахунку коефіцієнта теплопередачі через парові прошарки під час двостороннього жарення м'яса за умов стиснення та встановлено його залежність від середньоінтегрального температурного напору між поверхнею жарення та поверхневим шаром м'яса.
  Повний текст PDF - 1.583 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Skrypnyk V.
  • Bychkov Y.
  • Molchanova N.
  • Farisieiev A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Skrypnyk V. Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying / V. Skrypnyk, Y. Bychkov, N. Molchanova, A. Farisieiev // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського