Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Лісовська Т. О. 
Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, О. Г. Дьяков // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2%2811%29__4
Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста. Показано вплив екструдованого кукурудзяного борошна на в'язкість бісквітного тіста та його властивості. Встановлено здатність екструдованого кукурудзяного борошна до стабілізації в'язкості бісквітного тіста. Дослідження вологи в експериментальних зразках показує, що зі збільшенням кількості екструдованого кукурудзяного борошна відбувається зменшення рухливості молекул води та підвищення вологозв'язувальної здатності тіста.
  Повний текст PDF - 295.497 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лісовська Т.
  • Чорна Н.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лісовська Т. О. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, О. Г. Дьяков // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2(11)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лісовська Тетяна Олегівна (технічні науки)
  • Чорна Ніна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського