Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2016/2(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, содержание.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Соколовська І. О., Камбулова Ю. В., Оверчук Н. О. Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію. - C. 4-11.
- Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы. - C. 12-18.
- Лісовська Т. О., Чорна Н. В., Дьяков О. Г. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна. - C. 19-23.
- Никифоров Р. П., Попова С. Ю., Слащева А. В., Коренець Ю. М. Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом. - C. 24-32.
- Украинец А. И., Кочубей-Литвиненко О. В., Билык Е. А., Захаревич В. Б., Васильченко Т. А. Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения. - C. 32-41.
- Маrdar М., Zhygunov D., Znachek R. QFD methodology to develop a new health-conducive grain product. - C. 42-47.
- Иоргачева Е. Г., Аветисян К. В. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом. - C. 48-56.
- Cherno N., Ozolina S., Nikitina O. A technology of an antilipolytic dietary supplement based on phenolic compounds and biopolymers of pleurotus ostreatus. - C. 56-63.
- Slashcheva A., Nykyforov R., Popova S., Korenets Yu. Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products. - C. 64-71.
- Abstract and References. - C. 72-80.
| 2016 | | № 2(11) (80)
|
|
|
|