Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2016/2(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии и оборудование пищевых производств

  3. Соколовська І. О., Камбулова Ю. В., Оверчук Н. О. Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію. - C. 4-11.
  4. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы. - C. 12-18.
  5. Лісовська Т. О., Чорна Н. В., Дьяков О. Г. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна. - C. 19-23.
  6. Никифоров Р. П., Попова С. Ю., Слащева А. В., Коренець Ю. М. Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом. - C. 24-32.
  7. Украинец А. И., Кочубей-Литвиненко О. В., Билык Е. А., Захаревич В. Б., Васильченко Т. А. Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения. - C. 32-41.
  8. Маrdar М., Zhygunov D., Znachek R. QFD methodology to develop a new health-conducive grain product. - C. 42-47.
  9. Иоргачева Е. Г., Аветисян К. В. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом. - C. 48-56.
  10. Cherno N., Ozolina S., Nikitina O. A technology of an antilipolytic dietary supplement based on phenolic compounds and biopolymers of pleurotus ostreatus. - C. 56-63.
  11. Slashcheva A., Nykyforov R., Popova S., Korenets Yu. Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products. - C. 64-71.
  12. Abstract and References. - C. 72-80.
2016
№ 2(11) (80)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського