Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Иоргачева Е. Г. Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2%2811%29__3 Проанализированы отличия между разными группами мучных кондитерских изделий и показана актуальность дифференцированного подхода к технологическим свойствам муки для их производства. На основании исследований технологических свойств муки из вакси-пшеницы обоснована перспективность ее использования в технологии кондитерской продукции для стабилизации качества изделий из дрожжевого теста и склонных к быстрому черствению пряников. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2(11)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |