Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Иоргачева Е. Г. 
Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2%2811%29__3
Проанализированы отличия между разными группами мучных кондитерских изделий и показана актуальность дифференцированного подхода к технологическим свойствам муки для их производства. На основании исследований технологических свойств муки из вакси-пшеницы обоснована перспективность ее использования в технологии кондитерской продукции для стабилизации качества изделий из дрожжевого теста и склонных к быстрому черствению пряников.
  Повний текст PDF - 870.028 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Макарова О.
  • Хвостенко Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2(11)__3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  • Хвостенко Катерина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського