Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Одарченко Д. М. Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай, Д. Д. Ільїна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__7 Розглянуто особливості впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок - НАССР на українських рибопереробних підприємствах. Проведено аналіз небезпечних чинників, що виникають під час виробництва замороженої риби, та розроблено контрольні критичні точки для управління безпечністю процесом її виробництва. Встановлено, що найбільш небезпечною стадією є приймання живої риби, оскільки біологічні та хімічні чинники є суттєвими та можуть призвести до виникнення захворювань або загострення алергічних захворювань. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко Д. М. Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай, Д. Д. Ільїна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |