Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Большакова В. Л. Розробка харчового середовища для капсулювання ацидофільної палички / В. Л. Большакова, Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__4 Досліджено вплив складових харчового середовища на життєздатність ацидофільної палички. Наведено результати мікробіологічних випробувань, які доводять ефективність використання двозаміщеного кальцію ортофосфату як стабілізатора кислотно-лужної рівноваги у розробленому середовищі. Встановлено раціональне співвідношення рецептурних складових інкапсулянта, за якого титр мікроорганізмів залишається максимальним тривалий час. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Большакова В. Л. Розробка харчового середовища для капсулювання ацидофільної палички / В. Л. Большакова, Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |