Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Большакова В. Л. 
Розробка харчового середовища для капсулювання ацидофільної палички / В. Л. Большакова, Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__4
Досліджено вплив складових харчового середовища на життєздатність ацидофільної палички. Наведено результати мікробіологічних випробувань, які доводять ефективність використання двозаміщеного кальцію ортофосфату як стабілізатора кислотно-лужної рівноваги у розробленому середовищі. Встановлено раціональне співвідношення рецептурних складових інкапсулянта, за якого титр мікроорганізмів залишається максимальним тривалий час.
  Повний текст PDF - 251.085 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Большакова В.
  • Кондратюк Н.
  • Пивоваров Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Большакова В. Л. Розробка харчового середовища для капсулювання ацидофільної палички / В. Л. Большакова, Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського