Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях / Н. В. Чепель, В. М. Кошова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 67-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__13 Показано, що внесення ячмінного та вівсяного солодових екстрактів у співвідношенні 95:5 як пребіотичного комплексу під час виробництва пробіотичних ферментованих напоїв значно підвищує життєздатність бактерій Lactobacillus spp. і Bifidobacterium spp. Їх біохімічна активність характеризується інтенсифікацію виділення молочної кислоти та етанолу, вторинних метаболітів, що формують високі структурні та ароматичні властивості готового продукту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях / Н. В. Чепель, В. М. Кошова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 67-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |