Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Чепель Н. В. 
Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях / Н. В. Чепель, В. М. Кошова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 67-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__13
Показано, що внесення ячмінного та вівсяного солодових екстрактів у співвідношенні 95:5 як пребіотичного комплексу під час виробництва пробіотичних ферментованих напоїв значно підвищує життєздатність бактерій Lactobacillus spp. і Bifidobacterium spp. Їх біохімічна активність характеризується інтенсифікацію виділення молочної кислоти та етанолу, вторинних метаболітів, що формують високі структурні та ароматичні властивості готового продукту.
  Повний текст PDF - 436.267 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чепель Н.
  • Кошова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях / Н. В. Чепель, В. М. Кошова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 67-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чепель Наталія Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського