Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Данилова Л. А. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива / Л. А. Данилова, А. Е. Мелетьев, Т. А. Березка, Т. В. Арутюнян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_7 Рассмотрена проблема негативного влияния кислорода на коллоидную стойкость пива. Предложено для защиты от окисления использовать антиоксиданты из растительного сырья на этапах кипячения сусла с хмелем и дображивания. Установлено, что наиболее эффективно способствуют стабилизации пива антиоксиданты из коры дуба и травы зверобоя. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Данилова Л. А. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива / Л. А. Данилова, А. Е. Мелетьев, Т. А. Березка, Т. В. Арутюнян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |