Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Данилова Л. А. 
Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива / Л. А. Данилова, А. Е. Мелетьев, Т. А. Березка, Т. В. Арутюнян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_7
Рассмотрена проблема негативного влияния кислорода на коллоидную стойкость пива. Предложено для защиты от окисления использовать антиоксиданты из растительного сырья на этапах кипячения сусла с хмелем и дображивания. Установлено, что наиболее эффективно способствуют стабилизации пива антиоксиданты из коры дуба и травы зверобоя.
  Повний текст PDF - 687.47 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Данилова Л.
  • Мелетьев А.
  • Березка Т.
  • Арутюнян Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Данилова Л. А. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива / Л. А. Данилова, А. Е. Мелетьев, Т. А. Березка, Т. В. Арутюнян // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Данилова Людмила Андріївна (технічні науки)
  • Арутюнян Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського