Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Одарченко А. М. 
Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_11
Розглянуто питання доповнення наукових основ формування якості харчових продуктів у разі консервування заморожуванням. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, складено своєрідну систему оцінки якості для асортименту замороженої продукції та окремих її видів.
  Повний текст PDF - 709.697 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського