Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_11 Розглянуто питання доповнення наукових основ формування якості харчових продуктів у разі консервування заморожуванням. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, складено своєрідну систему оцінки якості для асортименту замороженої продукції та окремих її видів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |