Наукова періодика України Технологический аудит и резервы производства


Moskalyuk O. 
Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production / O. Moskalyuk, O. Chernyushok, V. Fedorov, O. Kepko, S. Zhurilo // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6%283%29__9
  Повний текст PDF - 234.202 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Moskalyuk O.
  • Chernyushok O.
  • Fedorov V.
  • Kepko O.
  • Zhurilo S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Moskalyuk O. Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production / O. Moskalyuk, O. Chernyushok, V. Fedorov, O. Kepko, S. Zhurilo // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6(3)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Федоров Володимир Гаврилович (технічні науки)
  • Кепко Олег Ігорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського