Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2018/6(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул.
- Зміст.
- Sokoltsov V., Tokarchuk V., Sviderskyi V. Influence of silicons of different structures on the hydration of compositional cements. - C. 4-8.
- Saitarly S., Plavan V., Rezanova N., Sova N. Regulation of rheological and mechanical properties of polypropylene compositions for automotive parts. - C. 9-13.
- Malakhov O., Kolegaev M., Malakhova D., Maslov I., Brazhnik I., Gudilko R. Improvement of working parameters of ships with the use of water-fuel emulsions. - C. 14-20.
- Kovrov O., Kolesnyk V. Development of the landslide hazard control system of natural and man-made slopes. - C. 21-25.
- Shuryberko M., Gomelya M., Gluchenko N., Chuprova K., Overchenko T. Development of new compositions for reducing the corrosive aggressiveness of oil-containing water. - C. 25-30.
- Kochetov G., Samchenko D., Kolodko A., Kovalchuk O., Pasko A. Development of technology of industrial wastes treatment products disposal by ferritization in the matrix of alkali-activated cements. - C. 31-35.
- Moskalyuk O., Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O., Zhurilo S. Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production. - C. 36-41.
- Burchenko L., Bilyk O., Bondarenko Yu., Perederii I., Kochubei-Lytvynenko O. Intestigation of the effect of a mixture of sprouted grains on the quality and nutritional value of bakery products. - C. 42-47.
- Frolova N., Yushchenko N., Slusarenko V., Avramenko M., Luka A., Piatyhorets A. Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant components. - C. 48-54.
- Abstract and References. - C. 55-62.
| 2018 | | № 6(3) (44)
|
|
|
|