Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2018/6(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Sokoltsov V., Tokarchuk V., Sviderskyi V. Influence of silicons of different structures on the hydration of compositional cements. - C. 4-8.
  4. Saitarly S., Plavan V., Rezanova N., Sova N. Regulation of rheological and mechanical properties of polypropylene compositions for automotive parts. - C. 9-13.
  5. Malakhov O., Kolegaev M., Malakhova D., Maslov I., Brazhnik I., Gudilko R. Improvement of working parameters of ships with the use of water-fuel emulsions. - C. 14-20.
  6. Kovrov O., Kolesnyk V. Development of the landslide hazard control system of natural and man-made slopes. - C. 21-25.
  7. Shuryberko M., Gomelya M., Gluchenko N., Chuprova K., Overchenko T. Development of new compositions for reducing the corrosive aggressiveness of oil-containing water. - C. 25-30.
  8. Kochetov G., Samchenko D., Kolodko A., Kovalchuk O., Pasko A. Development of technology of industrial wastes treatment products disposal by ferritization in the matrix of alkali-activated cements. - C. 31-35.
  9. Moskalyuk O., Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O., Zhurilo S. Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production. - C. 36-41.
  10. Burchenko L., Bilyk O., Bondarenko Yu., Perederii I., Kochubei-Lytvynenko O. Intestigation of the effect of a mixture of sprouted grains on the quality and nutritional value of bakery products. - C. 42-47.
  11. Frolova N., Yushchenko N., Slusarenko V., Avramenko M., Luka A., Piatyhorets A. Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant components. - C. 48-54.
  12. Abstract and References. - C. 55-62.
2018
№ 6(3) (44)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського