Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Frolova N. Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant components / N. Frolova, N. Yushchenko, V. Slusarenko, M. Avramenko, A. Luka, A. Piatyhorets // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6%283%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Frolova N. Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant components / N. Frolova, N. Yushchenko, V. Slusarenko, M. Avramenko, A. Luka, A. Piatyhorets // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6(3)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |