Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Frolova N. 
Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant components / N. Frolova, N. Yushchenko, V. Slusarenko, M. Avramenko, A. Luka, A. Piatyhorets // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6%283%29__11
  Повний текст PDF - 268.158 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Frolova N.
  • Yushchenko N.
  • Slusarenko V.
  • Avramenko M.
  • Luka A.
  • Piatyhorets A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Frolova N. Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant components / N. Frolova, N. Yushchenko, V. Slusarenko, M. Avramenko, A. Luka, A. Piatyhorets // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6(3)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фролова Наталія Епінетівна (технічні науки)
  • Ющенко Надія Леонідівна (1972–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського