Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Скрипник В. О. 
Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т. І. Дмитрюк // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4%284%29__8
  Повний текст PDF - 173.867 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скрипник В.
  • Фарісєєв А.
  • Дмитрюк Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скрипник В. О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т. І. Дмитрюк // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скрипник Вячеслав Олександрович (технічні науки)
  • Фарісєєв Андрій Геннадійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського