Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Скрипник В. О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т. І. Дмитрюк // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4%284%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скрипник В. О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т. І. Дмитрюк // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |