Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2016/4(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии пищевой, легкой и химической промышленности

  3. Лапичак Н. І., Івасів В. В., Небесний Р. В., Майкова С. В. Розробка нових каталітичних систем на основі оксидів B2O3 та P2O5 для одержання метилметакрилату та метакрилової кислоти. - C. 4-7.
  4. Рижова О. П., Гуржій О. Б. Підвищення водостійкості безсвинцевої ювелірної емалі. - C. 7-13.
  5. Гузій С . Г ., Джафар Хамеді Абдула Аль Мусаї Дослідження адгезійних властивостей геоцементних покриттів бар’єрного типу. - C. 13-17.
  6. Блинков Н. А., Рыщенко И. М., Русинов А. И. Влияние давления на устойчивость и способность к осушке водонасыщенных газов. - C. 18-22.
  7. Іщенко О. В., Плаван В. П., Ковальчук О. В., Ляшок І. О., Власенко В. І. Отримання полімерних біосумісних волокон методом електроформування. - C. 22-26.
  8. Целіщев О. Б., Лорія М. Г., Носач В. О. Дослідження кавітаційного способу перетворення моторних палив. - C. 26-32.
  9. Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г., Дмитрюк Т. І. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса. - C. 33-36.
  10. Калашник О. В., Ремізова Н. Л., Бородавка С. М., Рачинська З. П. Комплексне дослідження якості горілки особливої вітчизняного виробництва. - C. 37-42.
  11. Сердюк М. Є., Степаненко Д. С., Байбєрова С. С., Гапріндашвілі Н. А. Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів. - C. 43-47.
  12. Старостенко Б. О., Дуденко Н. В., Антоненко С. П. Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використання білкових добавок. - C. 48-51.
  13. Віннікова Л. Г., Кишеня А. В., Пронькіна К. В. Дослідження реологічних властивостей комплексів гідроколоїдів в якості плівкоутворюючих покриттів. - C. 51-56.
  14. Сичевський М. П., Даниленко С. Г. Дослідження впливу функціональної добавки БК-Птиця на фізико-хімічні показники м’язової тканини курчат бройлерів. - C. 56-60.
  15. Тележенко Л. М., Кулик А. С., Жукова В. Ф., Кюрчев С. В., Верхоланцева В. О. Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки. - C. 61-65.
  16. Abstract and References. - C. 66-74.
2016
№ 4(4) (30)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського