Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Тележенко Л. М. Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки / Л. М. Тележенко, А. С. Кулик, В. Ф. Жукова, С. В. Кюрчев, В. О. Верхоланцева // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4%284%29__14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тележенко Л. М. Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки / Л. М. Тележенко, А. С. Кулик, В. Ф. Жукова, С. В. Кюрчев, В. О. Верхоланцева // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |