Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Старостенко Б. О. Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використання білкових добавок / Б. О. Старостенко, Н. В. Дуденко, С. П. Антоненко // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4%284%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Старостенко Б. О. Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використання білкових добавок / Б. О. Старостенко, Н. В. Дуденко, С. П. Антоненко // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |