Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Мельник І. В. Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини в рецептурах пива / І. В. Мельник, Д. О. Гнатовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 254-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_38 Зазначено, що для підвищення конкурентоспроможності пива на сучасному ринку необхідно розробляти нові рецептури, які були б більш оригінальними та функціональними, ніж класичні сорти пива. На базі Одеської національної академії харчових технологій розроблено рецептуру світлого пива з використанням зерна тритікале як несоложену сировину. Проаналізовано перспективи використання імбиру, цитрусової цедри та кориці з метою створення нових сортів пінного напою. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник І. В. Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини в рецептурах пива / І. В. Мельник, Д. О. Гнатовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 254-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_38. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |