![]() | Наукова періодика України | ![]() | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету |
Кочерга В. І. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату / В. І. Кочерга // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_31 Встановлено вплив овочевих пюре, а саме: гарбузового, морквяного та бурякового, та метилцелюлози МЦ-100 на технологічні параметри процесу піноутворення у моделях системи яєчно-цукрової суміші, на властивості бісквітного тіста та якість випечених напівфабрикатів. Обгрунтовано доцільність використання овочевих пюре під час приготування бісквітних напівфабрикатів. Розроблено технологію та рецепти бісквітних напівфабрикатів з використанням овочевих пюре, надано органолептичну оцінку їх якості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кочерга В. І. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату / В. І. Кочерга // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_31.![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |