Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Кочерга В. І. 
Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату / В. І. Кочерга // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_31
Встановлено вплив овочевих пюре, а саме: гарбузового, морквяного та бурякового, та метилцелюлози МЦ-100 на технологічні параметри процесу піноутворення у моделях системи яєчно-цукрової суміші, на властивості бісквітного тіста та якість випечених напівфабрикатів. Обгрунтовано доцільність використання овочевих пюре під час приготування бісквітних напівфабрикатів. Розроблено технологію та рецепти бісквітних напівфабрикатів з використанням овочевих пюре, надано органолептичну оцінку їх якості.
  Повний текст PDF - 275.685 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кочерга В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кочерга В. І. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату / В. І. Кочерга // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського