Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Васильєва О. О. Дослідження впливу високого тиску на мікробіологічні показники якості пасти з айви / О. О. Васильєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_27 Проаналізовано процес використання високого тиску у процесі виробництва пасти з айви. Виявлено переваги та недоліки існуючих методів стерилізації продукції. Обгрунтовано параметри використання високого тиску як методу стерилізації плодово-ягідної сировини, який є результативним і надає продукту достатнього антимікробного ефекту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Васильєва О. О. Дослідження впливу високого тиску на мікробіологічні показники якості пасти з айви / О. О. Васильєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |