Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Юдіна Т. І. 
Технологічні параметри і режими одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_23
Обгрунтовано доцільність використання у технології комбінованих фаршів кабачків сорту Золотинка; визначено технологічні параметри і режими та розроблено технологічну схему одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями.
  Повний текст PDF - 429.03 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юдіна Т.
  • Назаренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юдіна Т. І. Технологічні параметри і режими одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського