Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Юдіна Т. І. Технологічні параметри і режими одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_23 Обгрунтовано доцільність використання у технології комбінованих фаршів кабачків сорту Золотинка; визначено технологічні параметри і режими та розроблено технологічну схему одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юдіна Т. І. Технологічні параметри і режими одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |