Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання / О. П. Прісс, Г. М. Бандуренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_16 Досліджено вплив теплової обробки біологічно активними речовинами (БАР) бактерицидно антиоксидантної дії на інтенсивність і субстрати дихання томатів впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки та БАР надає можливість відсунути настання клімактеричного підйому дихання томатів на 15 діб і знизити його рівень на 8 - 9 % відносно контрольних варіантів, що надає можливість сповільнити темпи витрачання сухих речовин, розчинних сахаридів і титрованих кислот. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання / О. П. Прісс, Г. М. Бандуренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |